Artikuj

Njihuni me sistemet Off-Grid dhe përdorimin e tyre për të prodhur energji elektrike

Sistemet Off-Grid mundësojnë energji edhe atje ku është më pak e mundur. Solares kombinon performancën e lartë me teknologjinë për prodhimin e ener

Sistemet BISOL Off-Grid ofrojnë energji elektrike në zonat e largëta pa qasje në rrjetin elektrik ose shërbejnë si rezervë për burimet ekzistuese të energjisë në zonat ku rrjeti i energjisë elektrike nuk është i mundshëM ose ndodh që të ketë ndërprerje të shpeshta. Solares sjell produkte dhe sisteme me cilësi të lartë që sigurojnë autonomi, jetëgjatësi, pa probleme për mirëmbajtje dhe kosto më të ulët të energjisë elektrike

Sistemet e energjisë diellore jashtë rrjetit ose sistemet Off- Grid janë më shpesh të përdorura për të fuqizuar pajisjet të ndryshme në ambjente të ndryshme si, kabina, pajisje në fermë, sistemet e telekomunikacionit, semaforët ose edhe ndriçimin publik

Më poshtë po ju rendisim disa nga asryet kryesore se pse duhet të instalojmë  sistemet Off-Grid

  • Furnizim i besueshëm me energji elektrike
  • Burimi kryesor ose rezervë i energjisë
  • Pavarësia nga rrjeti elektrik
  • Mund të përdoret kudo dhe pa pengesa
  • Aktivizon kursimin e karburantit kur lidhet me një gjenerator ekzistues të energjisë elektrike

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.