Media

PROJEKTI 30 KW 

Solar Energy Solutions ofron zgjidhje afatgjata dhe garanci investimi disavjeçare. .Projekti është ndërtuar për llogari të kompanisë Megapharma Sh.p.k me vendodhje në qytetin e Tiranës,  pranë  qendrës tregtare “Tirana East Gate”.

Madhësia e projektit është 30 KW, e shtrirë në një hapësirë prej 300 metrash katrorë. Në këtë projekt janë përdorur 112 copë panele 275 W.

PROJEKTI 100 KW Të dhëna teknike rreth projektit
MADHËSIA PROJEKTIT: 30 KW
KLIENTI: Megapharm Sh.p.k
HAPËSIRA: 300 metra katrorë
SPECIFIKIME: Janë përdorur 112 copë panele 275 W
VENDODHJA: Pranë Tirana East Gate, Tiranë