SOLAR ENERGY SOLUTION

Parterët tuaj në rritjen e potencialit të sipërmarrjes

Falë kostove dhe rendimentit të produkteve, energjia e gjelbër është bërë më tërheqëse se kurrë më parë. Solares u mundëson çdo individi, sipërmarje të vogël, të mesme apo të madhe që në çdo hapësirë t`a shfrytëzojë për të prodhuar energji fotovoltaike.

Falë investimit në energjinë e së ardhmes ju mund të rrisni potencialin e sipërmarrjes tuaj dhe mbi të gjitha duke mos dëmtuar mjedisin. Për të mundësuar shërbim inovativ dhe profesional pjesë e kompanisë janë inxhinierë dhe specialistë të aftë për të ofruar zgjidhje bizneseve përshtatur me nevojat specifike të tyre.
hand-holding-young-plant-with-light-bulb-dirt-sunset_34152-1602

Solares ofron mundësinë e investimit për brezat e ardhshëm

Dielli është burimi i çdo gjëje që rritet dhe zhvillohet në tokë. Energjia diellore është energji e pastër, e sigurtë dhe e pashtershme. Kompania Solares u themelua në vitin 2017 me seli në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë dhe me shtrirje të shërbimeve dhe produkteve të saj në të gjithë vendin.

Solares vjen me eskluzivitetin e produkteve të kompanisë së njohur BISOL Group. Me besimin se energjia dillore është e ardhmja Solares ofron mundësinë e investimit për brezat e ardhshëm. Solares ofron produkte të prodhimit të energjisë diellore, si panele diellore, modulet PV, sisteme off-grid si dhe materiale elektrike të nevojshme për mundësimin e funksionimit të prodhimit të energjisë diellore.

Duke filluar nga njerëzit e thjeshtë deri tek kompanitë e mëdha u mundësojmë të jenë pjesë e zhvillimeve teknologjike dhe shfrytëzimit të potencialeve të prodhimit të energjisë diellore. Vizioni ynë është të krijojmë një mjedis të gjelbër dhe pavarësinë e ardhshme të prodhimit të energjisë duke investuar në teknologji, zhvillimin e produkteve vizionare dhe rritjen e kthimit në kohë nga investimet fotovoltaike.

SOLAR ENERGY SOLUTION

Pse të zgjidhni Solares

Falë kostove dhe rendimentit të produkteve, energjia e gjelbër është bërë më tërheqëse se kurrë më parë dhe Solares është zgjedhja e duhur për të investuar me efiçencë dhe produkte me perfomancë të lartë

Module PV Premium

Modulet PV të cilësisë premium prodhohen në përputhje me standardet më të larta të cilësisë

Eksluzivitet me Huawei

Solares sjell eksluzivisht invertera Huawei të një nga markave lider global në këtë industri

Staf i specializuar

Implementin në kohë rekord të projekteve falë një stafi profesional dhe me eksperiencë

Partenerët tuaj në investim

Solares kthehet në partner me marrëveshje me terma lehtësues financiar me bankat

Konsultohuni për një projekt tuajin?

Solares ju mundëson një konsulencë profesionale rreth investimit në fushën e panaleve fotovoltaike

PARTNERITETE ME LIDER NE KETE INDUSTRI

Solares sjell më të
mirën e teknologjisë

MODULE PV NGA KOMPANIA BISOL

BISOL Group është  prodhues evropian i moduleve fotovoltaike premium të cilat janë prezente në mbi 55 vende të botës. Produktet e BISOL diferencohen nga cilësia, besueshmëria, garancia dhe nga inovacioni.

INVERTER NGA KOMPANIA HUAWEI

Solares është Rishitës Zyrtar i inverterave Huawei për Republikën e Shqipërisë. Produktet e kompanisë lider në këtë industri janë implementuar me sukses në projektet më të mëdha fotovoltaike të ndërtuar në vendin tonë