final-logo-solares albania

Zgjidhja ideale për biznesin tuaj për sigurimin e Energjisë.

Çfarë ne ofrojmë

Solares ju mundëson të prodhoni energji direkt nga çatia e shtëpisë tuaj me produkte të certifikuara Made in EU

Përdorni çdo sipërfaqe për të gjeneruar energji për nevojat e biznesit tuaj duke ulur koston në periudhën afatgjatë

Sistemet Off- Grid ju mundësojnë të prodhoni energji me kosto efektive aty ku rrjeti aktual energjitik nuk jua mundëson

solares albania home 4 image

Investimi për brezat e ardhshëm.

RRETH NESH

Solares sjell më të mirën e teknologjisë fotovoltaike

Falë kostove dhe rendimentit të produkteve, energjia e gjelbër është bërë më tërheqëse se kurrë më parë. Solares u mundëson çdo individi, sipërmarje të vogël, të mesme apo të madhe që në çdo hapësirë t`a shfrytëzojë për të prodhuar energji fotovoltaike.

Falë investimit në energjinë e së ardhmes ju mund të rrisni potencialin e sipërmarrjes tuaj dhe mbi të gjitha duke mos dëmtuar mjedisin.

Cakto një takim

Zgjidhja ideale për biznesin ose shtëpinë tuaj!

Nëse po mendoni që është koha të bëni investimin më të zgjuar për biznesin ose shtëpinë tuaj atëherë na kontaktoni.

Kërkesat tuaja marrin zgjidhje me cilësinë maksimale vetëm tek SOLARES.

Partnerë zyrtarë të kompanive botërore për panelet diellore.

INVESTIMI JUAJ

Pse panele diellore foltavoltaike ?

Dielli është burimi i çdo gjëje që rritet dhe zhvillohet në tokë. Energjia diellore është energji e pastër, e sigurtë dhe e pashtershme. Kompania Solares u themelua në vitin 2017 me seli në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë dhe me shtrirje të shërbimeve dhe produkteve të saj në të gjithë vendin.

Solares vjen me eskluzivitetin e produkteve të kompanisë së njohur BISOL Group. Me besimin se energjia diellore është e ardhmja Solares ofron mundësinë e investimit për brezat e ardhshëm. Solares ofron produkte të prodhimit të energjisë diellore, si panele diellore, modulet PV, sisteme off-grid si dhe materiale elektrike të nevojshme për mundësimin e funksionimit të prodhimit të energjisë diellore.

4129

Projekte

3462

Klientë

15

Çertifikime

+5

Vite eksperiencë

Stafi i kompanisë sonë.

Emër Mbiemer

Field Officer

Emër Mbiemer

Assitant Manager

Emër Mbiemer

Marketing Manager

Emër Mbiemer

Team Director
Dëshmi klientësh

Klientë të kënaqur!

Elson Bullari

Investimi në panele diellore fotovoltaike është investimi më i mirë për të ardhmen. Zgjidhni Solares.al

Elton Heta

Nëse doni të investoni në panelet diellore SOLARES.al është zgjidhja më e zgjuar që mund të bëni.

Klientët tanë besnikë