TË DHËNAT TEKNIKE TË PROJEKTIT 30 KW

Projekt prej
30 KW
Hapësirë prej
300 metra katrore
112 copë panele 275 W
Inverterat e
përdorur
Për
Megapharm Sh.p.k
Pranë Tirana East Gate, Tiranë

PËRSHKRIMI I PROJEKTIT

Solar Energy Solutions ofron zgjidhje afatgjata dhe garanci investimi disavjeçare. Projekti është ndërtuar për llogari të kompanisë Megapharma Sh.p.k me vendodhje në qytetin e Tiranës,  pranë  qendrës tregtare “Tirana East Gate”. Madhësia e projektit është 30 KW, e shtrirë në një hapësirë prej 300 metrash katrorë. Në këtë projekt janë përdorur 112 copë panele 275 W.

FOTO ILUSTRUESE TË PROJEKTIT

VIDEO PREZANTUESE E PROJEKTIT