SISTEME OFF-GRID

[vc_row parallax_speed=”0.3″][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1428043247267{padding-right: 45px !important;}”][vc_column_text]

Solares kombinon performancën e lartë me teknologjinë për prodhimin e energjisë diellore dhe ndëlidhje me rrejtin aktual të energjisë.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”slick_slider” images=”2080,2081,2082,2083,2084,2085,2086,2087,2088,2089″ img_size=”thumb-795×440″ onclick=”” css=”.vc_custom_1502472852998{margin-top: 44px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1502734413237{margin-top: 44px !important;}”]

KU GJEJNË PËRDORIM SISTEMET OFF-GRID

Sistemet BISOL Off-grid ofrojnë energji elektrike në zonat e largëta pa qasje në rrjetin elektrik ose shërbejnë si rezervë për burimet ekzistuese të energjisë në zonat ku rrjeti i energjisë elektrike nuk është i mundshën ose ndodh që të ketë ndërprje të shpeshta. Solar sjell produkte dhe sisteme me cilësi të lartë që sigurojnë autonomi, jetëgjatësi, pa probleme për mirëmbajtje dhe kosto më të ulët të energjisë elektrike.

Sistemet e energjisë diellore jashtë rrjetit ose sistemet Off- Grid janë më shpesh të përdorura për të fuqizuar pajisjet të ndryshme në ambjente të ndryshem, kabina, pajisje në fermë, sistemet e telekomunikacionit, semaforët ose edhe ndriçimin publik.

[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1502444902399{margin-top: 44px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2106″ img_size=”375×375″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1502385763885{margin-bottom: 40px !important;}”]

ARSYET PËR INSTALIMIN E SISTEMEVE OFF-GRID

Mundësojnë energji elektrike edhe atje ku është më pak e mundur energjia elektrike

  • Furnizim i besueshëm me energji elektrike
  • Burimi kryesor ose rezervë i energjisë
  • Pavarësia nga rrjeti elektrik
  • Mund të përdoret kudo dhe pa pengesa
  • Aktivizon kursimin e karburantit kur lidhet me një gjenerator ekzistues të energjisë elektrike

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/4″][stm_services_widget title=”SHËRBIMET” css=”.vc_custom_1502395236621{margin-bottom: 40px !important;}”][stm_icon_button icon=”fa fa-file-pdf-o” button_text=”DOWNLOAD BROCHURE” link=”url:%23|title:SHKARKONI%20KATALOGUN||” css=”.vc_custom_1502395596684{margin-bottom: 40px !important;}”][stm_contacts_widget title=”KONTAKTONI” address=”Gjergji Center, kati 8- të, Tiranë
Hotel Skampa, kati 1- rë, Elbasan” phone=” +355692024646
+355694771627″ email=”[email protected]”][vc_separator type=”type_2″ css=”.vc_custom_1428323455596{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1502474825510{margin-top: 24px !important;}” parallax_speed=”0.3″][vc_column][vc_column_text]

SI PROÇEDOHET

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1502444914137{margin-top: 44px !important;}” parallax_speed=”0.3″][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2010″ img_size=”100X100″ css=”.vc_custom_1502390143509{margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1502391250837{margin-top: 0px !important;}”]

HAPI PARË

Përcaktoni fillimisht sasinë e konsumit mujor të energjisë elektrike që ju nevojitet

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2011″ img_size=”100X100″ css=”.vc_custom_1502390162028{margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1502391060838{margin-top: 0px !important;}”]

HAPI DYTË

Përcaktoni këndin në çatinë apo vendin ku do të montohen panelet fotovoltaike

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2012″ img_size=”100X100″ css=”.vc_custom_1502390190464{margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1502734499936{margin-top: 0px !important;}”]

HAPI TRETË

Përcaktoni dhe bëni ndërlidhjen me orientimin e duhur që duhet për pasjen e një rendimenti të lartë

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2013″ img_size=”100X100″ css=”.vc_custom_1502390215090{margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1502391097787{margin-top: 0px !important;}”]

HAPI KATËRT

Bazuar në të dhënat e grumbulluara ju përcaktoni sistemin duhur për të përmbushur nevojat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1502444919540{margin-top: 44px !important;margin-bottom: -60px !important;}” parallax_speed=”0.3″][vc_column][vc_cta_button2 h4=”Jeni duke parë mundësinë e investimit në panele fotovoltaike për konsum familjar apo biznesin tuaj?” style=”square” title=”LLOGARIT” accent_color=”#f58020″ link=”url:http%3A%2F%2Fre.jrc.ec.europa.eu%2Fpvgis%2Fapps4%2Fpvest.php|||”][/vc_column][/vc_row]